2BFrank redesign

Vanaf het begin heb ik mijn site zelf geschreven, en dan bedoel ik natuurlijk niet alleen de posts, maar de code en de database die erachter lag om het allemaal te laten werken. Een compleet Content Management Systeem was daaruit gekomen en dat heb ik nog een aantal keren succesvol in andere websites in kunnen zetten.

Maar tijden veranderen, en wensen ook, en zeker de wensen om het CMS niet meer zelf te moeten bijhouden, XHTML compliant te zijn en eens een ander ontwerp op de site los te laten groeiden. Dus ben ik overgestapt van de combi ASP/Acces naar PHP/MySQL, oftewel … WordPress. En een weekje later kwam WordPress met haar nieuwe WordPress 2.5, en die update ging een stuk makkelijker dan het zelf eerst allemaal te moeten bedenken, ontwerpen, schrijven, debuggen, herschrijven, testen etc…

Dus, 2BFrank is, eindelijk, ook open source. De template (Dilectio WordPress Theme) is ontworpen door Design Desease, en hier en daar aangepast door mij. In de loop van de tijd zal ik nog wat meer aanpassingen maken, zoals het hier en daar wat meer ver-Nederlandsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *