Over Frank

Zwart/Wit foto Frank de WitMijn naam is Frank de Wit. Ik ben ontwerper en werk sinds 2010 voor anwb.nl. De eerste 3 jaar als interactieontwerper binnen het User Experience Team, vervolgens 3 jaar als Coördinator en nu als Teammanager van het Customer en User Experience team. Hiervoor ben ik onder andere werkzaam geweest voor softwarebureau Cenosco, communicatie bureau Tappan Communicatie en zoekmachine Quel Business Information.

Tijdens en na mijn studie Vormgeving en Ontwerp van Interactie aan de Haagse Hogeschool ben ik als freelance ontwerper/ontwikkelaar bij veel online projecten betrokken geweest. Bekijk mijn portfolio maar eens.

Ik ben getrouwd met Nathalie. Samen hebben wij 4 kinderen: Sterre, Jesse, Fenne en Lenthe. Een drukke bende en om dat een beetje in goede banen te leiden gebruiken wij thuis SCRUM. Ik heb daar een artikel over geschreven op Medium: Scrum @ Home. Naar aanleiding van dat artikel mocht ik in 2017 spreken op TEDx Amsterdam Education. Bekijk mijn TEDx Talk Empower your kids with SCRUM @ Home. In de aanloop naar TEDx werd ik gecoacht door Great Communicators, ook daarvan is een leuk filmpje verschenen.

Frank de Wit elders online