Afscheids VrijMiBo baan 1.0

Nou, dat was het dan. Toch wel raar hoor, zo`n laatste dag en afscheid nemen van je collega`s. Normaal gesproken was ik altijd degene die ervoor zorgde dat een gebruiker uit het systeem wordt gehaald, en zeg maar digitaal ook niet meer werkzaam was bij het bedrijf. Maar nu moest ik plotseling mezelf gaan verwijderen uit het systeem…

Vrijdag middag nog een zeer geslaagde afscheids borrel gehad (met, onder druk van een aantal collega`s, een overheerlijke door N. gebakken appel,- en monchoutaart) en daarbij nog een tweetal cadeaus mogen ontvangen. Het eerste was een boek van Kelly Snel, `Hoe hoort het eigenlijk… op mijn trouwdag` met etiquette voor mijn trouwdag (altijd goed om te weten wat wel en echt niet kan). En een A-bike, het kleinste, lichtste en snelst opvouwbare vervoermiddel van de wereld (en ik hoefde er niet eens tien aanvragen in één maand voor te plaatsen…). Filmpje?

Kortom, naar mijn mening een geslaagd afscheid. En nu een weekendje weg naar Hotel Willibrordhaeghe in Deurne (van de Hotelcadeau bon, van de bonus, van afgelopen jaar, van de verkopen die online zijn afgesloten. Waarvoor nogmaals dank), en volgende week een weekje vrij om dan 2 april weer fris aan baan 2.0 te beginnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *