Dan toch! De iPhone

Dan is ie er eindelijk toch, ik had het kunnen weten… twee weken geleden een nieuwe Compact III gekocht (die alweer opgestuurd is naar de reperateur) en nu is er de iPhone van Apple. Het ding schijnt Mac OS X te draaien en iPod, telefoon en internet connector in één te zijn. Bekijk hier of hier
de keynote van Steve Jobs `live`.

Check ook de Apple iPhone site en Engadget voor meer foto`s. Ook leuk, de AppleTV.

2 thoughts on “Dan toch! De iPhone

  1. Tja, maar als iemand weet dat je nooit echt kunt wachten op het allerlaatste model dan ben jij het wel. Wat ik echt mis op de iPhone is just waarom jij die Compact gekocht hebt, GPS! Maar goed dan houd je nog wat over voor de nieuwe release zullen we maar zeggen.

    Wat heb je gedaan met je vorige PDA? Ja, ik zou er wel een tijdje mee willen spelen:)

  2. GPS was inderdaad de feature die mij overhaalde. (Dat en dat mijn contract vernieuwd moest worden en het design ook ok is). Tom Tom 6 draait er prima op.

    Mijn vorige MDA Compact is alweer verkocht, te snel dus… want de MDA Compact III is alweer terug gestuurd (minstens 12 werkdagen weg), ging niet meer aan… redelijk essentieel voor zo`n apparaat. Dus nu gebruik ik de MDA II weer… die dus niet zo compact is. En euh, jij hebt die Clié toch nog?

    Ben wel benieuwd welke provider deze iPhone gaat aanbieden, zou ik na 9 jaar dan toch overstappen van T-Mobile?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *