Fototentoonstellingen in Den Haag – Scheveningen

Op de boulevard van Scheveningen is sinds gisteren een (gratis) expositie te zien van Planet Ocean met foto`s van Dos Winkels. Tot en met 18 september zal deze expositie in Scheveningen te zien zijn (daarna in Amsterdam tussen stadhuis en muziektheater).

Prachtige kleurrijke foto`s van de oceaan en alles wat daar zoal in leeft. Bij de tentoonstelling wordt ook een URL vermeld van planet-ocean.org maar helaas is hier alleen nog maar de boodschap `under construction` te lezen.

Nou wil het toeval dat in de binnenstad van Den Haag ook een fototentoonstelling is met foto`s van Marco Eschler waar ik donderdag avond nog even langs ben gewandeld. Ook erg mooie foto`s maar helaas ook hier op de website van The Hague Festival foto`s die niet inladen, gebruik maken van frames waardoor de website niet vindbaar is en een moeilijk navolgbare navigatie. (Wel weer een geinig routebeschrijving via Google Maps naar de locaties, behalve de fototentoonstelling dan).

Erg mooi dus dat Den Haag en Scheveningen zo ondernemend zijn en veel evenementen organiseren, maar de online communicatie en interactie gaat het ze nog niet zo goed af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *