Idols – Charissa

Hey!? Vandaag even geen internationale dag van… Tenminste, ik heb `m niet gevonden. Dat geeft dan even wat ruimte voor wat anders.

Juist Idols. Ik beken, de eerste keer was gewoon interessant, het was nieuw en nog nooit eerder vertoond op de nederlandse tv. En dat er zoveel mensen zijn in Nederland die denken dat ze kunnen zingen, nee… dat wist ik ook niet. Maar er bleek ruimte voor meer, het tweede seizoen heb ik zelf overgeslagen maar was blijkbaar een dusdanig succes dat er ook nog ruimte was voor een derde seizoen.

En tijdens een relaxed weekendje weg met de schoonfamilie in het o zo schone Drenthe stuitte we op een uitzending daarvan. Het waren de voorrondes, altijd lachen natuurlijk, het zien van overschatting van kandidaten en het falen van anderen. Maar verdomd…
is dat niet…?
dat is toch…?
Ja! Dat is Charissa!

Ha! Een oud klasgenootje van mij van de basisschool en de middelbare school! Ze kon altijd al goed zingen inderdaad en was daar ook veel mee bezig volgens mijn herinneringen, dus laat maar zien hoe zij er van af komt…

I’m impressed, en de jury blijkbaar ook want ze mocht door naar het theater. In het theater mocht ze ook door en toonde ze in alle blijdschap een kind op haar armen. Ok, Charissa is in de tussentijd moeder geworden dus, gefeliciteerd! En gisteravond tijdens één van de workshop ronde`s is ze tweede geworden, uiteraard mede dankzij mijn SMS, waardoor ze in de finale ronden terecht is gekomen. En dus was idols ineens weer interessant geworden. Succes Charissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *