Indianapolis F1 2006 voorspelling

Ze hebben wat goed te maken op het circuit van Indianapolis, dus ik verwacht eigenlijk een mooie show vanavond op `the Oval`. Ondertussen sta ik tweede in ons voorspel spel, dus met een beetje strategische voorspelling moet ik weer eerste kunnen worden. Komt ie:

 1. Michael Schumacher
 2. Fernando Alonso
 3. Juan Pablo Montoya
 4. Giancarlo Fisichella
 5. Felipe Massa

Enjoy!

4 thoughts on “Indianapolis F1 2006 voorspelling

 1. zit nog ff buiten. Komt de Apple mooi uit. Race inmiddels gezien? Nee, nou dan kijk je hem waarschijnlijk nu…. Wijnig van meegekregen, maar mooi resulaat aan het einde. Jammer dat de ene de ander nu een punt door de neus boort (wie en wie bedoel ik hiermee???)

  Thnx. voor het springkussen, TOP!

 2. Race inmiddels bekeken, HDD recorder is echt top! Ondertussen Rome op de belg opgenomen en je merkt er niks van. 🙂 Race was in den beginne nog interessant, maar begon uiteindelijk gewoon wat saai te worden. Wel drie auto`s meer aan de finish dan vorig jaar! Wauw…

  Ik zou zeggen dat ene MS, FM een punt door de neus boort, aangezien die na de eerste bocht voorop lag. Maar dankzij de strategie bla bla bla… uiteindelijk reed hij wel gewoon harder… Of had Fisi misschien uit moeten vallen om de voorsprong van Alonso wat minder te laten slinken?

 3. Ik bedoelde eigenlijk Ralf en Michael. Ralf lag vijfde waardoor Alonso op nr. 6 reed. Hierdoor kreeg hij minder punten dan zijn vijfde plek na het uitvallen van Ralf. Ok, hij was een beetke criptisch!

 4. hh, op zo`n manier… tja… dan kan het ook Montoya zijn die Kimi een punt door de neus boort… of Sato en Montero, of Albers en …. Albers…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *