Quel Match Engine Beta 2 Live!

Ondertussen hebben we op het werk de Beta 2 van onze Quel Match Engine vrijgegeven. De zoekfunctie laat bezoekers zoeken in het databestand van Quel naar bedrijven, aanvragen en openbare aanbestedingen binnen de maakindustrie. Iedere zoekactie is te verfijnen met verschillende termen waardoor er een specifieker zoekresultaat terug gegeven kan worden zodat de gebruiker de gewenste informatie vindt tussen alle gegevens.

Eenmaal gevonden kan de informatie natuurlijk opgevraagd worden en de specificaties van een bedrijf, aanvraag of tender bekeken, gemaild, geprint omgezet naar PDF en bewaard worden.

Uiteraard willen we zoveel mogelijk feedback ontvangen op deze Beta versie van de match engine van allerlei soorten gebruikers; klanten, uitbesteders, toeleveranciers, inkopers, verkopers, studenten, gepensioneerden, grafici, interaction developers, arbeiders, managers, directeuren en andere toevallige passanten. Op een Mac, PC of Linux machine en iedere browser die je maar kan verzinnen. Ik zou zeggen, probeer onze match engine uit en laat, of hier in de reacties, of op het feedback formulier van Quel even een bericht achter wat je er van vindt en wat je al dan niet bent tegen gekomen.

One thought on “Quel Match Engine Beta 2 Live!

  1. IE 7 Beta 3 op XP SP2

    Ziet er goed uit, simple en functional. Zoekt snel en maakt direct duidelijk dat Quel veel data heeft. Wellicht dat het me nu ook wat duidelijker is geworden wat jullie nou eigenlijk doen. De `Bedoelde u…` geeft alleen af en toe nog wel wat rare suggesties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *