Quel zoekmachine uit Beta

Op 4 augustus ging de Quel Match Engine Beta 2 live. Na een aantal kleine verbeteringen en gebruikerstesten is vandaag de gehele Quel site overgegaan op de nieuwe layout. We zijn verlost van de frameset en kunnen nu breed gaan. Nieuwe content pagina`s vertellen de gebruikers precies wat ze kunnen doen en verwachten met de zoekmachine van Quel en alle tools die daarachter hangen. Alle gegevens die Quel Business Information uitgeeft zijn doorzoekbaar op de site waaronder alle toeleveranciers, aanvragen en openbare aanbestedingen.

Op het beveiligde gedeelte van de website is het mogelijk om je eigen bedrijven, verzonden en ontvangen aanvragen en ontvangen aanbestedingen te beheren inclusief reacties op informatie aanvragen en offerte aanvragen te plaatsen en analyses te maken van de ontvangen offertes.

Voor degene die de moeite hebben genomen om de Beta 2 te testen en feedback hierop hebben geven, veel dank. Zonder input van gebruikers en derden kan je een dergelijk product niet realiseren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *