Scrum @ Home

Naar aanleiding van een presentatie over Scrum @ Home die ik heb gehouden op een TEDx event bij de ANWB heb ik er ook een stukje over geschreven op Medium. Dat sloeg aan: 80+ recommendations, 43.000 + views binnen 1 week. Wauw!

Op LinkedIn sloeg het artikel als eerst flink aan (1900+ likes en meer dan 200 comments), Op Twitter en Facebook reageerde men ook ontzettend positief. Heel erg veel leuke reacties ontvangen en heel veel ouders die dit ook bij hun thuis wel zagen werken. Vervolgens besteedde de RTL Nieuws website er aandacht aan, Metro wijde er een poll aan en de Nationale Zorggids schreef er een artikel over.

Ik heb zelfs op Radio 2 bij Ruud de Wild in de uitzending mogen vertellen wat we nou precies deden, met al die Scrumble 😉

Luister hier het fragment (Mov, 6,5MB).

PS. Ruud: als je die hulp nog kan gebruiken hoor ik het wel. Ik geef regelmatig workshops dus deze doe ik ook maar wat graag!

Ontzettend gaaf om te zien hoe dit verhaal aanspreekt en hoeveel mensen hierdoor geïnspireerd en geënthousiasmeerd raken. Bepaal voor jezelf en lees mijn artikel over Scrum @ Home. Gaan jij en je gezin het zelf proberen? Ik hoor graag jullie ervaringen!

Scrum @ Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *