Tijd geleden

Nee, Slush. Sinds die tijd is er heel veel gebeurd. En het was ook niet de laatste keer dat er gereden werd in Spa. Sterker nog, de tickets zijn al lang en breed weer besteld voor seizoen 2005. Net als de tickets voor U2, Alanis en The Lion King.

Maar het loggen gaat me niet meer lekker af, ben met andere dingen bezig en heb, moeite om het toe te geven, maar na 8 uur achter een pc gezeten te hebben op mijn werk en uiteraard al die briljante ontwikkellingen gedaan te hebben, geen grote behoefte meer om thuis achter mijn (veel te trage) box te gaan zitten en een einde weg te gaan tikken.

Dat doe ik wel even geldt niet meer, Infra-Web stopt er mee en wellicht 2BFrank ook. Nog twee projectjes in de avond uren gedaan, maar mijn ambitie is waarschijnlijk toch niet zo groot.

One thought on “Tijd geleden

  1. Ik ken het gevoel. Ook bij mij wil het loggen niet zo. De laatste foto die ik online gooide is al weer een aantal maanden oud. Ik zal er toch aan moeten geloven om te blijven posten, want die nieuwe digitale camera is er niet voor niks. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *