Vandaag: Trouwen!

Vandaag is het dan zover. N. en ik gaan trouwen. N. trouwt vanuit haar ouderlijk huis in Zoetermeer, dus heb ik mijn ouders uitgenodigd om in Scheveningen te slapen, wat dan weer resulteert in een luchtbed in de woonkamer voor mij.

Het was een kort nachtje want het werk ritme zit er dusdanig goed in dat ik strak om 07:00 wakker ben, en natuurlijk niet voor 01:30 klaar was met de dingetjes die (nog) gedaan moesten worden.

Ik ben voor vandaag niet zozeer zenuwachtig als wel heel erg nieuwsgierig hoe de dag gaat lopen en hoe de plechtigheid zal gaan, de receptie, het diner en natuurlijk het huwelijksfeest, maar waarschijnlijk ben ik nog wel het meest nieuwsgierig hoe N. eruit zal zien in haar jurk…

6 thoughts on “Vandaag: Trouwen!

 1. Frank, ik hoop dan dat ik je nu mag en kan feliciteren dan alvast via de online weg! Hopelijk nog ff op huwelijksreis? Zal vast wel! Geluk!

 2. lieve Frank en Nathalie,

  Gefeliciteerd! We hopen dat jullie dag geweldig was en dat er van elk moment genoten is! We vinden het erg jammer dat we jullie dag hebben gemist dus wij wachten in spanning op de foto`s!

  Veel liefs Gossen en Sanne

 3. Kijk, google eens op oude bekenden en je komt nog eens iets te weten!
  Nathalie en Frank, van harte!

  Groet Réan

  7 februari heerst!

 4. Oh, en Sanne, Sander, Letje en iedereen die ook maar een vinger heeft uitgestoken om er zo`n mooie dag van te maken… dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *