VCT Update – Dag 13: Phan Thiet – Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City, oftewel; het oude Saigon. Hier ben ik heel erg benieuwd naar. Te meer omdat je het eigenlijk alleen maar kent van films en series. Er zal veel veranderd zijn. Ik ga er van uit dat de stranddagen heerlijk zijn geweest en dat we de drukte van de stad weer goed aan kunnen.

3 thoughts on “VCT Update – Dag 13: Phan Thiet – Ho Chi Minh City

  1. Nu had je me een tijdje toch echt aan de lijn. Ik maar denken dat je tijdens deze vakantie gewoon steeds online bent. Maar deze post, verraad dan toch net dat dit allemaal van te voren geschreven is. Maakt niet uit, maar een link toevoegen waarin gewaarschuwd wordt om op te passen voor een weerfenomeen lijkt me dan weinig effectief.

  2. Inderdaad, goed uitgedoktert! Alle berichten, tenzij `Live` in de titel zijn vooraf geschreven. Het idee was om ook een linkje naar de (juiste) stad te plaatsen en eventueel een hotel, maar daar had ik helaas geen tijd meer voor…. De reacties lees ik echter wel, ook zonder .nl toegang via de RSS. 🙂

    Maar toch bedankt voor de Heads Up Bas, morgen gaan we naar de Mekong Delta, dus we zullen de verwoesting met beide ogen zien.

    Mzzl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *